Maak uw eigen wenskaarten met een foto naar keuze

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .

Verstuur een persoonlijk poststuk

Wenskaarten met een mooie fotokwaliteit

Wat is er leuker dan een kaartje in de brievenbus te vinden, een kaart met een lieve boodschap en een persoonlijke afbeelding? Bij Prints4u maakt u persoonlijke fotowenskaarten die u kunt versturen naar uw vriendin, moeder, opa of buurtjes!

Kies het formaat

Voor ieder wat wils

Wenskaarten met mooie fotokwaliteit


Ziet u op uw kalender dat binnenkort uw vriendin, oma, neef of buurman jarig is en wilt u diegene verrassen met een kaartje? Kies voor een persoonlijke fotowenskaart van Prints4u! Bij ons kunt u kiezen voor een wenskaart in twee formaten: 9 x 18 centimeter en 10 x 15 centimeter. U kunt hierbij kiezen voor een staand of liggend model, waaraan u naast een foto ook afbeeldingen en leuke teksten kunt toevoegen! De kaarten zijn gedrukt op glanzend fotopapier, en hierdoor zijn ze niet te beschreven. U kunt de foto voor uw wenskaart direct op onze site uploaden en bewerken, maar u kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. De wenskaarten worden 3 tot 4 werkdagen na bestelling per post verstuurd. Wees er dus op tijd bij!