Maak een unieke fotokalender met uw leukste foto’s

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .

Het is tijd voor een fotokalender

Diverse modellen en formaten fotokalenders

Houdt u al uw afspraken het liefste bij op een kalender of agenda? Kies voor een fotokalender van Prints4u! Hiermee geeft u een persoonlijk tintje aan uw kalender en kijkt u met plezier naar de afspraken die u op de agenda heeft staan!

Uw fotokalender op echt fotopapier


Hoe druk u het ook heeft: met de fotokalenders van Prints4u wordt het plannen van afspraken een fluitje van een cent. Bovendien: het wordt niet alleen makkelijker, maar ook leuker! U kunt een selectie van uw lievelingsfoto’s laten printen op onze kalenders. Deze zijn beschikbaar in diverse modellen, zoals staande en liggende kalenders op A4- en A3-formaat of keukenkalenders van 9 x 38 centimeter of 13 x 38 centimeter of jaarplanners waarop alle twaalf de maanden zijn opgenomen. Deze jaarplanner is beschikbaar in twee afmetingen: 30 x 43 centimeter en 50 x 72 centimeter. Voor al onze kalenders geldt dat u zelf kunt bepalen op welke maand u de kalender in wilt laten gaan – bijvoorbeeld januari of september. De foto’s voor onze kalenders kunt u heel gemakkelijk uploaden op onze website, maar hiervoor kunt u ook onze handige bestelsoftware downloaden. Heeft u een fotokalender besteld, dan wordt deze binnen 6 tot 8 werkdagen naar u verstuurd.