Ontwerp zelf uw fotogeschenk met een foto naar keuze

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .

Een persoonlijk presentje

Maak van uw foto een geschenkartikel

Heeft u binnenkort een verjaardag, geboorte, bruiloft of jubileumfeest en zoekt u een geschikt en bovenal persoonlijk cadeau? Maak van uw mooiste foto een fotogeschenk, zoals een petje, sleutelhanger, mok, T-shirt of meer!

Druk uw foto af op een persoonlijk geschenk


Wilt u een jarige job verrassen met een persoonlijk presentje? Of gaat u naar een bruiloft en wilt u het kersverse echtpaar blij maken met een persoonlijk cadeau? Kies voor een fotogeschenk van Prints4u: deze valt zeker in de smaak! Wij beschikken over oneindig veel producten waar u uw foto op af kunt laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan telefooncovers, tablethoezen, mokken, slabbetjes, tassen, shirts, vlaggen en kussenslopen. Het is helemaal leuk als u op het geschenkartikel een foto plaatst waar u samen met de ontvanger op staat. U kunt natuurlijk ook een foto kiezen die veel voor de ontvanger betekent. Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u een fotogeschenk bestellen? Uw foto kunt u gemakkelijk op onze website uploaden, maar u kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. Bestel vandaag en u kunt het cadeau binnen 6 tot 8 werkdagen afhalen in de winkel van uw keuze!