Verzamel uw mooiste herinneringen in een fotoboek

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .

Blader maar raak

Verzamel uw mooiste foto’s in een fotoboek

Wat zijn ze handig: die digitale fotoboeken die u in een handomdraai samen kunt stellen! Bij Prints4u kunt u binnen no time een fotoboek maken, boordevol foto’s van die droomvakantie naar Amerika of dat jubileumfeest van uw ouders.

Handzame fotoboeken op mat papier of fotopapier


Bent u naar een bijzonder evenement geweest en wilt u de gemaakte foto’s gemakkelijk bundelen? Met de fotoboeken van Prints4u stelt u in een handomdraai uw eigen fotoboek samen! Bij ons kunt u kiezen uit een fotoboek op mat papier of op echt fotopapier: dit zijn de fotoboeken Briljant en MINI. Onze fotoboeken met mat papier zijn beschikbaar in twee formaten: 20,5 x 28 centimeter (A4-formaat) en 20 x 20 centimeter. Hierbij kunt u er zelfs voor kiezen uw fotoboek te voorzien van een harde kaft (hardcover) of zachte kaft (softcover). En helemaal mooi: u kunt de kaft zelfs bedrukken met een titel of foto! Bij Prints4u kunt u bovendien kiezen voor een fotoalbum op echt fotopapier. Fotoboek Briljant is voorzien van levensechte kleuren en perfecte details. Fotoalbum MINI is een handzaam boekje dat u in slechts enkele minuten ontwerpt. Onze fotoalbums op echt fotopapier kunt u laten uitvoeren in diverse afmetingen en met een variabel aantal bladzijden. De foto’s kunt u direct op onze website uploaden en bewerken, maar u kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. De levertijden voor de fotoboeken op mat papier (hardcover en softcover) en fotoboek Briljant bedragen 6 tot 8 werkdagen. Fotoalbum MINI wordt tussen 3 en 4 werkdagen per post verzonden.